MKD :  21.05.2018,03:23
Пребарај летови
Одбери аеродром:
Бр. Лет:
Дестинации:
Даум на полетување:
Датум на пристигнување:
Скопје
  Лет Од Време  
  TK 1003 ISTANBUL - ATATURK 08:25  
  PC 351 ISTANBUL - SABIHA GOKCEN 10:35  
  QR 305 DOHA 11:15  
  OS 779 VIENNA 11:45  
сите пристигнувања
 
  Лет До Време  
  JU 167 BELGRADE 04:25  
  OS 776 VIENNA 04:30  
  OU 367 ZAGREB 05:45  
  W6 7705 SANDEF JORD 06:00  
сите полетувања
Прегледај информации за Скопје или Охрид
  MKD :  21.05.2018,03:23
Временски услови
Прогноза Скопје
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
20°C 13/20°C 13/25°C
Прогноза Охрид
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
12°C 11/21°C 12/21°C
Вести
Скопје
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
15/4/2018
Охрид
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
18/4/2018